Drugo po redu naše druženje i besplatno predavanje u Zagrebu izazvalo je veliki interes

Podijeli:

 

Drugi puta ove godine okupili su se na redovitom besplatnom mjesečnom druženju i zajedničkim aktivnostima, kao i inspirativnom predavanju na temu Uspjeh u privatnom i poslovom životu, ne skrivajući oduševljenje pokrenutom inicijativom s naše strane kako bi svi bili u ovim turbulentnim vremenima na sigurnoj strani, uz puno optimizma i dobre volje.

A sreće i dobronamjernosti uvijek treba, posebice u ovim izazovnim vremenima kada mnogi propituju svrhishodnost svog poslovnog djelovanja u poduzetništvu, ali i općenito kada govorimo o zaštiti osobne i poslovne imovine.
Dvadeset i pet okupljenih sudionica i sudionika (koliko epidemiološke mjere dopuštaju) uživali su u svemu što smo im pripremili u Zagrebu, dok je vrhunac večeri bilo izrazito motivirajuće predavanje dugogodišnje poduzetnice Irene Linasi Rogač, vlasnice i direktorice tvrtki Tim Valores Ljubljana, te Gold Valores Zagreb, a koja nas je provela kroz aspekte ljudskog (ne)uspjeha u privatnom i poslovnom životu, te onoga što sve moramo raditi da bi bili uspješni.

„Novopečena“ poduzetnica Suzana Rajić, porijeklom iz Nove Gradiške odazvala se po drugi puta našem druženju te ne skriva svoje oduševljenje optimizmom, pozitivnom energijom i konstruktivnim radom kojega je otkrila pod našim „krovom“.

 

 

Drago mi je da sam kroz predavanje Irene Linasi Rogač mogla čuti puno toga o plemenitim metalima, a osobno smatram da je u plemenite metale uvijek dobro ulagati. Ja sam dijete rata, znam da su zlatni dukati nakon rata puno nas spasili s obzirom da sam iz Nove Gradiške i mi smo dobro zapamtili što je rat. Osobno ću ulagati u plemenite metale i to mi je svakako ideja – ocijenila je poduzetnica Suzana Rajić.

 

S našeg predavanja ne odlazi praznih ruku Jasminka Žižić koja je dobila u nagradnoj tomboli i prigodni srebrnjak. Ona ima izrazito pozitivno mišljenje o ulaganju u plemenite metale, a glavni zgoditak koji je završio u njezinim rukama samo je jagoda na vrhu sladoleda za nju.

 

Moram priznati da imam znanja o ulaganju u plemenite metale, ali isključivo kao amater, a ne neki profesionalac. No kao i takva smatram da je to ulaganje definitivno najbolje u odnosu na sve ostalo postojeće sada na tržištu, a posebice sve što sada imamo, poput dionica ili papirnatog novca. Znamo da zlato i srebro od prapovijesti nikada ne gube na svojoj vrijednosti i uvijek su zalog sigurnosti, ne gube svoju vrijednost, spremali su naši stari, spremat ćemo i mi za budućnost – ocijenila je Jasminka Žižić, sretna što je na predavanju naučila nešto više o ovoj temi, kako bi i sama mogla krenuti u ulaganje u plemenite metale.

 

 

 

Sanela Dropulić
Gold Valores doo Hrvatska
direktorica marketinga

Podijeli:

About The Author

Pročitajte također

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva