Financijske vijesti, Korisni savjeti

Budućnost imovine ovisit će uvelike o ulaganju u plemenite metale, poglavito srebro

Živimo u vremenu galopirajuće inflacije, sve manje vrijednosti novca, koji u svom papirnatom obliku sve više nestaje, u vremenu smanjenog standarda građana čija se imovina topi iz dana u dan. U vremenu gdje nas je sve manje, pa se s razlogom postavlja sve više pitanja kako ćemo živjeti kada budemo u mirovini i hoće li nam djeca živjeti sa svojim roditeljima do svoje 40-te godine starosti jer nemaju mogućnosti za financijsko ostamostaljenje.
 

Direktorica tvrtki Tim Valores d.o.o Ljubljana i Gold Valores d.o.o. Zagreb Irena Linasi Rogač u interviewu kojega možete pročitati OVDJE objašnjava zašto će budućnost imovine ovisiti uvelike o ulaganju u plemenite metale, poglavito srebro, te što nam donosi sigurnost imovine koju posjedujemo.

Više o ovoj temi direktorica tvrtki Tim Valores doo Ljubljana i Gold Valores doo Zagreb Irena Linasi Rogač govorit će i u svom predavanju na međunarodnoj gospodarskoj manifestaciji Dan Slovenije u Hrvatskoj 05. 05. 2022. u Zaprešiću o kojoj više možete pročitati OVDJE  te se prijaviti u cijelosti za sudjelovanje u ovom bilateralnom događaju.

 

 

 

Štedite u plemenitim metalima – obratite se s povjerenjem našem timu – Sanela Dropulić mail: sanela.dropulic@valores.si & Metka Dokl metka.dokl@valores.si ili na broj mobitela + 385 (0) 91 39 29 438

Valores Hrvatska

Valores Tim je skupina savjetnika koji prvo ulažu u svoje financijsko znanje, a zatim prate pojedince do njihovih željenih ciljeva.

Povezani članci