Predavanje "Kako svoje znanje pretvoriti u novac?"

Podijeli:

Predavanjem „Kako svoje znanje pretvoriti u novac?“ pred dvadesetak sudionika, Valores je otvorio ovojesensku sezonu naših druženja i poslovnog povezivanja.

Iznimno zanimljivo predavanje održala je stručnjakinja za financijsko poslovanje, financije i ulaganje u plemenite metale gđa Irena Linasi Rogač, CEO Tim Valores d.o.o. Ljubljana, i CEO Gold Valores d.o.o. Zagreb. Dotaknula se tijekom predavanja činjenice da novac, iako samo papir, jako utječe na naše živote.

On nas čini tužnima, sretnima, depresivnima, euforičnima, na rubu očaja, punim samopouzdanja ili bahatima. Uzrokuje mnoge brakove i još više razvoda. Jedan od razloga zašto su bogati sve bogatiji, siromašni sve dublje tonu u siromaštvo, a srednja klasa nestaje u dugovima. Temeljni je problem tomu jer se upravljanje novcem uči kod kuće, a ne u školi. Kako se ponašati s novcem obično učimo od roditelja. – istaknula je Irena Linasi Rogač tijekom predavanja, naglašavajući kako upravo zbog te činjenice danas imao brojne i različite učitelja novca, a nerijetko ne znamo kako svoje znanje pretvoriti u novac.  Predavačica se dotaknula važnosti ulaganja u plemenite metale, ali i poslovne mogućnosti otvaranja vlastitog poduzetništva na temelju znanja i iskustava Valores pretočenih u franšizu.

Danas više nego ikada ranije imamo obilje potrošača koji su prisiljeni baviti se svojim financijama. Od svakog od nas danas se očekuje da sami sebi osiguravamo prihode za mirovinu i zdravstvenu zaštitu. Sve je to u prošlosti osiguravala država, a sada sve više – mi sami – jasna je bila Irena Linasi Rogač na predavanju, koja je ujedno dala i odgovore na mnoga pitanja, među kojima kako u situaciji kada je više siromašnih, pesimističnih, obeshrabrenih ljudi oko nas osigurati bolju, kvalitetniju i izvjesniju budućnost čak i u ovakvim izazovnim vremenima kao i kako i gdje investirati sada kada tradicionalni novac zbog inflacije gubi ubrzano na vrijednost.

 

Novo Valores druženje i predavanje stručnjakinje za financijsko poslovanje, financije i ulaganje u plemenite metale gđa Irena Linasi Rogač, bit će na Danu poduzetništva vatske, 04. listopada u Ogulinu.

 

Podijeli:

About The Author

Pročitajte također

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva