Financijske vijesti, Korisni savjeti

Valores događaji do kraja godine 2022

 

Izuzetno sadržajno doba godine stigao je za Valores na hrvatskom tržištu, ali i sve one koji prate naš rad i sudjeluju u njemu.

Na temu uspješnog očuvanja imovine, upravljanja novcem, kao i načinima kako svojim znanjem doći do kapitala, družimo se na nekoliko događaja ove jeseni i zime.

Krećemo u Ogulinu 04. listopada na Danu poduzetništva Hrvatske, gdje će Irena Linasi Rogač govoriti o trnovitom, ali uspješnom putu na realnom tržištu te kako doći do ostvarenja ciljeva.

Novo druženje bit će 05. studenoga u Zagrebu, na konferenciji Investiranjem do financijske slobode, na kojoj će Irena Linasi Rogač predavati o tome postoje li sigurna ulaganja u nesigurnim vremenima? Više možete pogledati o konferenciji na ovom linku

 

U studenom ćemo imati još jedno događanje, a riječ je o proslavi Svjetskog dana poduzetnica 19. 11. kada će u Zagrebu biti upriličena proslava, ali i panel na temu: Poduzeništvo u izazovnim vremenima, u kojemu će sudjelovati Irena Linasi Rogač.

 

Vaš Valores Hrvatska

 

Štedite u plemenitim metalima – obratite se s povjerenjem našem timu – Sanela Dropulić mail: sanela.dropulic@valores.si & Iris Addaline iris.addaline@valores.si ili na broj mobitela + 385 (0) 91 39 29 438

Valores Hrvatska

Valores Tim je skupina savjetnika koji prvo ulažu u svoje financijsko znanje, a zatim prate pojedince do njihovih željenih ciljeva.

Povezani članci