Lansirali smo 22. 02. 2022. naše predavačke aktivnosti i u Hrvatskoj

Podijeli:

Održano besplatno predavanje o financijskoj situaciji u kojoj se nalazimo i kako joj doskočiti.

Živimo u vremenu ratnih zbivanja, galopirajuće inflacije, sve manje vrijednosti novca, koji u svom papirnatom obliku sve više nestaje, u vremenu smanjenog standarda građana čija se imovina topi iz dana u dan. U vremenu gdje nas je sve manje, pa se s razlogom postavlja sve više pitanja kako ćemo živjeti kada budemo u mirovini i hoće li nam djeca živjeti sa svojim roditeljima do svoje 40-te godine starosti jer nemaju mogućnosti za financijsko ostamostaljenje.

Kako pobjediti strah?

Pred potresom porušenim dijelom Hrvatske, postavlja se pitanje koliko je ulaganje u nekretnine više isplativo i kako se uopće zaštititi u takvim uvjetima. Jako puno pitanja, jako puno nedoumica, jako puno preduvjeta da se razvije strah i panika, ali odgovori su jako jednostavni i primjenjivi za uspjeh. O njima je pred više od tridesetak uzvanika govorila 22. veljače 2022 u Wespa centru u Zagrebu, stručnjakinja za financijsko poslovanje, financije i ulaganje u plemenite metale Irena Linasi Rogač, CEO Tim Valores d.o.o. Ljubljana, i CEO Gold Valores d.o.o. Zagreb.

Kako biti na sigurnoj strani u turbulentnim vremenima? bio je naziv ne samo besplatnog predavanja Irene Linasi Rogač, nego i učinkovit odgovor na brojne nedoumice zainteresiranih posjetitelja pristiglih na naše druženje iz svih krajeva Hrvatske. A povod je bio više nego značajan za naše poslovanje jer smo upravo 22. 02. 2022 lansirali naše predavačke aktivnosti i u Hrvatskoj.

 

 

Plemeniti metali kao odgovor

Tom prigodom stručnjakinja za financije i ulaganja u plemenite metale Irena Linasi Rogač dala je i pregled aktualnosti u kojima živimo, poglavito vrtoglavog pada vrijednosti novca, činjenice da nam nema tko zaraditi mirovinu, kada trebamo zaštiti vrijednost novca i imovine koju imamo da bi mogli koliko toliko ugodno živjeti i prije svega ne brinuti za egzistenciju.

 

 

Jedan od najučinkovitijih odgovora, kako je predavačica napomenula, svakako je ulaganje u plemenite metale, napose zlato i srebro.

 

Sanela Dropulić
Gold Valores doo Hrvatska
direktorica marketinga

 

 

Podijeli:

About The Author

Pročitajte također

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva