Financijske vijesti, Korisni savjeti

Zlato je izniman plemeniti metal priznat u umjetnosti, religiji te znanosti

 

Svjetska organizacija pod nazivom World Gold Council u svom djelovanju obuhvaća zlato u svim svojim područjima, od iskapanja u rudnicima do investicija. Kroz bogato iskustvo koje imaju u tom području, pripremili su dokumentarni serijal Zlatna nit koji se sastoji od 12 kratkih filmova. U njima prikazuju utjecaj zlata na prošlost, sadašnjost i dobućnost čovječanstva uz komentare svjetski priznatih stručnjaka za to područje. Osim važne uloge novca, zlato je izniman element koji će pomoči pretvoriti neke od najuzbudljivijih vizija bodućnosti u stvarnost.

 

Na poveznici ispod pogledajte četvrtu epizodu serijala Zlatna nit koja govori o ranim alkemijskim razmišljanjima o zlatu i primjerima njegove uloge u umjetnosti, religiji i znanosti. 

 

Izvor informacija: Youtube (video na engleskom jeziku)

 

Štedite u plemenitim metalima – obratite se s povjerenjem našem timu – Sanela Dropulić mail: sanela.dropulic@valores.si & Metka Dokl metka.dokl@valores.si ili na broj mobitela + 385 (0) 91 39 29 438

Valores Hrvatska

Valores Tim je skupina savjetnika koji prvo ulažu u svoje financijsko znanje, a zatim prate pojedince do njihovih željenih ciljeva.

Povezani članci