Osnaživanje žena za karijerni i osobni uspjeh: konferencija Žene i budućnost 2024

Podijeli:

 

Nadolazeća konferencija Žene i budućnost, koja će se održati u Zagrebu, 07. 03. ove godine, usmjerena je na osnaživanje žena postići karijernu i životnu stabilnost i sigurnost u vremenima pred nama. Proslavljajući 30 godina poduzetništva, idejna začetnica ove konferencije Irena Linasi, konzultantica za međunarodne poslovne financije koja je savjetovala više od 500 uspješnih slovenskih i inozemnih poduzetnika, kreirala je ovaj događaj prema cilju osigurati ženama (ali i našim dragim muškarcima) znanje i alate potrebnih za snalaženje u složenosti izazova budućnosti koja nam dolazi, posebice financijskog krajolika.

 

 

Razlog tomu jeste i činjenica da su upravo žene danas (prema podacima gotovo svih relevantnih globalnih institucija), posebice samohrane majke, egzistencijalno najugroženija skupina radno sposobnog stanovništva. Žene zarađuju manje, žive dulje, imaju manje prilika na tržištu rada za poslovne karijere, imaju više financijski izazova jer obično one vode brigu o djeci…

 

 

Svi su dobro došli na konferenciju

Svi su dobro došli na konferenciju i radujem se druženju ne samo na mom velikom jubileju, nego i obilježavanju Međunarodnog dana žena, kao i našeg zajedničkog djelovanja, rada i međusobne potpore. Konferencija je namijenjena svima koji ne žele samo sanjati, već postići najbolje rezultate u dosezanju privatnih i poslovnih ciljeva. Stoga su svi sadržaji konferencije u cijelosti besplatni nakon prijave putem službene internetske stranice konferencije jer smatram da znanje treba biti dostupno svima u neograničenim količinama radi napretka i blagostanja svih nas – kazala je Irena Linasi, organizatorica konferencije.

 

 

Stoga je konferencija osmišljena kako bi se pozabavila rastućim izazovima s kojima se žene suočavaju danas i u budućnosti vezano za svoj osobni i poslovni život u prvom redu. S predavanjem žene između bogatstva i siromaštva, Irena Linasi dat će uvid u vlastito opsežno iskustvo koje je kretalo od samohrane majke na početku karijere, do danas pozicije vlasnice četiri kompanije na dva kontinenta.

 

Iako je poduzetnica Irena Linasi pokretačka snaga konferencije, čija se stručnost proteže na pomaganje tvrtkama u osiguravanju investicijskog kapitala, a pojedinaca na osiguravanje financijske slobode, na konferenciji će nastupiti cijenjeni stručnjaci s realnog tržišta, među kojima su Simona Kostrevc, predsjednica Uprave Petrol Hrvatska; Mirela Relković, predsjednica Sekcije računovođa Hrvatske gospodarske komore; i dr. sc. Srđan Šimac, predsjednik Hrvatske udruge za mirenje. Ovi istaknuti profesionalci podijelit će svoju stručnost i iskustva, pružajući gostima konferencije različite perspektive o karijernom i osobnom uspjehu i informacijama o tome kako se pripremiti za nadolazeću budućnost.

 

 

Ciljevi konferencije su olakšavanje razmjene znanja i informacija o tome kakva nas budućnost čeka, međusobno povezivanje i zajednički budući rad, stvaranje poticajnog okruženja za povezivanje žena s karijernim i obiteljskim izazovima prema kvalitetnim rješenjima, kao i osnaživanje žena da preuzmu kontrolu nad svojom budućnošću pružanjem praktičnih savjeta i strategija.

 

Važno je napomenuti da konferencija ima za cilj baviti se širim društvenim problemima vezanim uz ostalo i financijskim blagostanjem žena.

 

Za više informacija o konferenciji Žene i budućnost posjetite službenu web stranicu Žene i budućnost.

 

Svi sadržaji konferencije u cijelosti su besplatni nakon prijave putem službene web stranice www.zeneibuducnost.org

Podijeli:

About The Author

Pročitajte također

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva