Službeno otvorenje programa Manager osobnih i poslovnih financija

Podijeli:

 

Slovenija je 22. studenoga 2023. svjedočila izuzetnom događaju – „Danu Hrvatske u Sloveniji“. Tim Valores je s entuzijazmom sudjelovao kao dijamantni sponzor, što nam je bila velika čast.

 

Manifestaciju je otvorila predsjednica udruge FAM Darinka Pavlič Kamien, a potom je nazočne pozdravio i veleposlanik Republike Hrvatske u Sloveniji Boris Grigić. Atmosferu je svojim energičnim govorom obogatila direktorica poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku i naša izvrsna kolegica Sanela Dropulić.

 

Poduzetništvo između empatije i umjetne inteligencije

Vrhunac događaja bio je panel „Poduzetništvo između empatije i umjetne inteligencije“ na kojem su poduzetnice raspravljale o sinergiji empatije i umjetne inteligencije u poslovnom svijetu, njezinim mogućnostima i opasnostima za tvrtke i život općenito. Gošće panela bile su Darinka Bistrović (Didacta Advance d.o.o.), Barbara Domicelj (Microsoft Slovenija), Diana Gligorijević (TeleGroup d.o.o.), Olga Markič (Sveučilište u Ljubljani) i Janja Pavetić (Magis Wall d.o.o.).

 

 

No, to nije bilo jedino iznenađenje. Događaj je bio i prilika za predstavljanje inovativnog programa „Manager osobnih i poslovnih financija“ koji su pokrenuli Irena Linasi, direktorica Tim Valores Slovenija i Vitomir Tafra, dekan Europske poslovne škole Zagreb EBUS.

 

Zašto program manager osobnih i poslovnih financija?

Tvrtke traže pojedince s komunikacijskim i menadžerskim vještinama, financijskim znanjem i sposobnošću preuzimanja inicijative. Želimo da steknete ove važne vještine kroz program upravljanja novcem koji nudimo za osobne i poslovne potrebe. Znanje koje polaznici steknu poslužit će im kao alat za prepoznavanje financijskih zamki i prijevara, a ujedno će im pomoći izbjeći prekomjerno zaduživanje i nerazborito trošenje.

Posjetite ValoreSchool da vidite kako ovaj program mijenja pravila financijske igre – samo je mali dio teza koje su u svom obraćanju na Danu Hrvatske u Sloveniji iznijeli Irena Linasi i Vitomir Tafra.

 

„Dan Hrvatske u Sloveniji“ nije bio samo događaj, već prilika za povezivanje i razmjenu ideja. Oduševljeni smo odazivom i veselimo se budućim prilikama za daljnji rast i suradnju.

Podijeli:

About The Author

Pročitajte također

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva