Valoreschool i Europska poslovna škola predstavili obrazovni program za karijere budućnosti

Podijeli:

Više od stotinu poduzetnica i poduzetnika iz cijele Hrvatske, uz goste iz Slovenije okupili su se na Danu poduzetništva Hrvatske u Zaprešiću, 18. listopada 2023 godine, kako bi svoje poduzetničke aktivnosti i sadržaje predstavili kroz umrežavanje, izmjenjivanje iskustva, učenja novih i boljih načina poslovanja, te pronašli nove poslovne ideje, ali i  partnere. U tim nastojanjima pomogla im je i kompanija Valores, glavni sponzor i partner događaja, kroz vlastita iskustva poslovanja, ali i novi projekt kojega se pokreće na tržištu obiju država – obrazovni program za managera upravljanja osobnim i poslovnim financijama.

 

Naime – sve je jasnije da današnji sustav upravljanja novcem u poslovne i osobne svrhe, posebice onaj oslonjen na banke neće biti i onaj koji ćemo imati u budućnosti. Jednostavno jer se on već sada urušava i treba nam novi sustav u kojega ćemo imati povjerenja, kojeg ćemo znati bolje razumjeti, s kojim ćemo se znati bolje nositi

 

 

Iz navedenih razloga Valoreschool i Europska poslovna škola pokrenuli su obrazovni program za karijere budućnosti, namijenjenu svima koji žele steći, podsjetiti se i razmijeniti iskustva kako kvalitetno upravljati novcem te kako ga kvalitetno zadržati, ulagati, zarađivati i sačuvati za ciljeve koje želimo.

 

Edukacijski program  za karijeru budućnosti osigurava da polaznici steknu znanja ne samo upravljanja novcem u poslovne i privatne svrhe, nego kako više štedjeti, a manje trošiti, kako od dugova doći do novčanih zaliha kao i brojne druge kompetencije prijeko potrebne za karijeru budućnosti u ovom segmentu.

 

Dok novi monetarni sustav, većinom baziran na digitalnom novcu, ne postane naša stvarnost života, najbolje u što možemo u međuvremenu ulagati jeste znanje. Jer znanje je naša moć naučiti upravljati novcem i zarađivati novac. Jednom kada posjedujemo takvo znanje, onda nas ne mogu obmanjivati dezinformacijama, lošim savjetima (poput onih da podižemo kredite u švicarcima), tjerati nas u dužničko ropstvo (poput informacija da je minus na tekućem računu nešto što je prihvatljivo), ne mogu nam prodavati proizvode koje ne trebamo (a u prosjeku godišnje kupimo od jednog do čak 40 proizvoda koje ne koristimo)…

 

 

Zajednički edukacijski program Valoreschoola i Europske poslovne škole kao i početak upisa u program osposobljavanja za managere upravljanja osobnim i poslovnim financijama svečano je predstavljeni na manifestaciji Dan poduzetništva Hrvatske, koja se održala  u Zaprešiću, 18. listopada 2023.

 

Obrazovni program predstavili su Irena Linasi, direktorica kompanija Tim Valores doo Ljubljana i Gold Valores doo Zagreb te idejna pokretačica edukacijske platforme Valoreschool, te Vitomir Tafra, dekan Europske poslovne škole, na kojoj će se provoditi izobrazba te izdavati diplome za prvu i sve nadolazeće generacije polaznika ovog izrazito kvalitetnog, jedinstvenog i sadržajnog obrazovnog programa.

 

 

Podijeli:

About The Author

Pročitajte također

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva

Kupnja i prodaja plemenitih metala

Jednostavno kupujte i prodajte plemenite metale po najpovoljnim cijenama na tržištu

Plan štednje Valores

Pristupite svijetu plemenitih metala s fakultativnim iznosima od 50 € naviše pa sve do svojih ciljeva