Financijske vijesti

Valoreschool i Europska poslovna škola predstavljaju obrazovni program za karijere budućnosti

Posljednjih 25 godina trošimo četiri puta više nego što štedimo. Imperativ je kapitalističkog društvenog uređenja POTROŠNJA bez obzira na cijenu – sasvim razumljivo promatramo li gospodarske nužnosti, ali ne i potrošačke mogućnosti građana.

 

Tijekom jedne godine kupimo između 10 i 40 različitih proizvoda (odjeća, nakit, namještaj, kozmetika, knjige…) koje koristimo svega nekoliko puta ili čak niti jednom.

 

Edukacijska, poslovna i financijska pismenost stanovništva Europske unije u populaciji od 16 do 65 godina je takva da čak 77% ljudi nema dovoljno znanja i vještina za kvalitetno upravljanje svojim poslovnim izborima kao niti financijama. Glavni strah od neuspjeha rješava se učenjem i stalnim ulaganjima u vlastite kompetencije i znanje o upravljanju novcem.

 

 

Iz navedenih razloga ValoreSchool i Europska poslovna škola pokrenuli su obrazovni program za karijere budućnosti, namijenjenu svima koji žele steći, podsjetiti se i razmijeniti iskustva kako kvalitetno upravljati novcem te kako ga kvalitetno zadržati, ulagati, zarađivati i sačuvati za ciljeve koje želimo.

 

Edukacijski program  za karijeru budućnosti osigurava da polaznici steknu znanja ne samo upravljanja novcem u poslovne i privatne svrhe, nego kako više štedjeti, a manje trošiti, kako od dugova doći do novčanih zaliha kao i brojne druge kompetencije prijeko potrebne za karijeru budućnosti u ovom segmentu.

 

Zajednički edukacijski program Valoreschoola i Europske poslovne škole kao i početak upisa bit će svečano predstavljeni na manifestaciji Dan poduzetništva Hrvatske, koji će se održati u Zaprešiću, u srijedu, 18. listopada od 10 do 14 sati.

 

 

Valores Hrvatska

Valores Tim je skupina savjetnika koji prvo ulažu u svoje financijsko znanje, a zatim prate pojedince do njihovih željenih ciljeva.

Povezani članci